За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


Energy Flow Aqua Solar инвертер пумпа

 

3-Фази влез, 3-фази излез соларната инвертор пумпа е еколошка со долг животен век и пониски трошоци за одржување, изградена во MPPT за да се обезбеди да се добие најдобра моќност и да се оптимизира ефикасноста на Соларниот Инвертер пумпа за вода во целата должината на денот, при што почнува и запира автоматски врз основа на интензитетот на сончевото зрачење.


Основни Карактеристики

 

 
  • Вграден соларен полнач MPPT Поддржува три-фазен асинхрон мотор 
  • Вградена целосна заштита и само-дијагноза 
  • Мек старт функција спречува ефект на воден чекан и се продолжува животниот циклус на системот 
  • Сеопфатни LED диоди и екран за мониторинг на статусот на системот во реално време 
  • Далечински мониторинг преку RS-485


 Горенаведената шема е само еден од можните имплементации. Инверторот има неколку влезови на кои можете да поврзете различни сензори и да се постигнат многу видови на цели.


 

Пумпа Инвертер Energy Flow Aqua Solar 2.2kW трифазен со мека старт функција 
Може да се поврзе до 3.5kWp панели
 
 
 
Пумпа Инвертер Energy Flow Aqua Solar 7.5KW трифазен со мека старт функција 
Може да се поврзе до 12.0kWp панели
 
 
 
Пумпа Инвертер Energy Flow Aqua Solar 11kW трифазен со мека старт функција 
Може да се поврзе до 17.6kWp панели
 

     First        Prev     Next        Last