За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


Хибриден Соларен Диспечер

        Хибридниот Соларен Диспечер е централната компонента во нашите системи. Тој го контролира енергетскиот извор оптимално, во сообразност со условите, оптоварувањето и сончевото зрачење. Со вграден инвертор, соларен DC и AC полначи, без потреба од додатни контролери или други уреди. Инвертори со моќ 0.8kW; 2.4kW и 4.2kW


 

 

Соларен Пумпа Инвертер за енергетски воден проток

 

        3-фази влез, 3-фази излез соларниот пумпа инвертер е еколошки со голем животен век и мали трошоци за оддржување, со вграден MPPT за да се осигура добивање на најдобра излезна моќ и да се оптимизираат перформансите на соларниот пумпа инвертер по целиот ден бидејќи почнува и прекинува со работа автоматски на основа на интензитетот на сончевото зрачење.

 


Снабдувач на соларна енергија

 

        Снабдувачот на Соларна Енергија е флексибилен и интелигентен хибриден инвертор кој користи соларна енергија, AC мрежа, и извор на енергија од батерија за да обезбеди константна струја. Тој е едноставен и паметен систем за акумулирање на соларна енергија во домаќинства, за да ја акумулира енергијата во батерија чека ноќно време за да се користи истата, или за да се користи веднаш во зависност од потрошувачот кој е вклучен.

 


UPS за Енергетски Проток

 

        UPS за Енергетски Проток е чист синусно брановен излезен инвертер/полнач кој се користи за при подолг временски период на недостаток на струја. Тој е перфектен за куќна употреба или во канцеларија за напојување на уреди како лаптопи, конзоли за видео игри, мали телевизори или ДВД плејери. Исто така е многу практичен во итни случаи кога снемува струја. Тој е многу практичен извор на енергија при кампувања, на плажи и паркови каде конвенционална струја не е достапна.

 

     First        Prev     Next        Last