За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


Самостојни (домашни) системи

Hybrid+Solar+Plant+Schematic.jpg

       Нашето ново и моќно решение за домашна и мобилна употреба. Во центарот е нашиот Хибриден Соларен Диспечер (Inverter) кој што автоматски ја насочува произведената енергија според вашата потрошувачка, потреба и ситуација. Без да враќа струја назад во мрежата.

Повеќе Информации

Комерцијални PV системи

commercial+pv+system.png

        Компонентите и знаењето кое ви треба за работна, профитабилна соларна фотоволтаична енергетска централа.  PV панели, соларни инвертори, сталажи и друго...

Повеќе информации
     First        Prev     Next        Last