За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


Контактирајте не
ПЕТРОВ СОЛАР ДООЕЛ

Тиквешко востание 26
Кавадарци , Македонија MK1430
Phone: 070 239 386
E-Mail: info@petrovsolar.com


Менаџерски тим:

Name: Тодор Петров
Title: Управител (тел: 070 239 386)
E-Mail: todor@petrovsolar.com

Name: Марјан Стафилов
Title: Менаџер (тел: 071 278 859)
E-Mail: marjan@petrovsolar.com
E-mail us by filling out the form below:
Name:
E-Mail:  
Comments: