За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


RESU 6.4 EX Lithium Ion Батерија

 

  LG Chem's RESU 6.4 EX Батеријата е Lithium Ion решение за енергиско складирање, кој нуди повеќе од 10 години употреба и е еден од најдобрите производи за таа цена на пазарот.


Rolls Canadian Батерија

 

  Батериите со голем потенцијал,  Rolls се едни од најквалитетните и најпрепорачаните на пазарарот. Со скоро безконкурента издржливост тие се докаажаа како сигурен и сериозен продукт, со одлична цена.


     First        Prev     Next        Last