За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


 

 
Димензии: Ширина: 406mm x Висина: 664mm x Длабочина: 165mm
RESU 6.4 EX е со висок квалитет Литиум јон батеријски систем кој овозможува складирање на 6.4kWh енергија. Тој е произведен од LG Chem, лидер во Li-ion технологија и доверлив бренд во целиот свет

Артикал: RESU 6.4
Енергија за складиранје: 6.4kWh
Напон: 48V
Капацитет: 126Ah
BMS: Интегрирано
Тежина: 60kg

Дизајнирано за да завземе што е можно помалку простор RESU е совршен за дома и за места каде што просторот е проблем. Убава и очигледно висока технологија совршено се вклопува во современите услови. Таа, исто така е сигурна, и со водечки животен век во индустријата на повеќе од 10 години и најмалку 6000 циклуси на празнење.


 


     First        Prev     Next        Last