За Нас
PV Системи
СП и Конструк.
Ветерни Турбини
Инверт. и УПС
Контролери
Батерии
Фотографии
Обновлива ен.
Контакт
e-mail me


 

  • Инвертор со чист синусен облик 
  • Можност за избор на опсег на влезниот напон за домашни апарати и персонални компјутери 
  • Можност за избор на струја за полнење 
  • Автоматско рестартирање додека AC се опоравува 
  • Заштита од преоптоварување и краток спој 
  • Компатибилен со Генератори и компјутерски слични уреди 
  • Smart дизајн полнач за оптимални оптимизирани перформанси на батеријата 
  • Функција ладен старт 
  • Батеријата не е вклучена
 

UPS-от на Energy Flow е инвертор/полнач со излез со чист синусен облик кој се користи при прекин на енергија за долго време. Инверторот / полнач е поврзан со батерии и на главните електрични извори во исто време. Кога постои напојување со електрична енергија, системот е дизајниран за полнење на батерии за складирање на енергија и кога има прекин на електричната енергија инверторот црпи DC струја од батеријата и се претвора во наизменична струја за напојување на потрочувачи. Тоа е совршен за да се користи во вашиот дом или канцеларија за напојување на уреди како што се лап-топ компјутери, видео игри, конзоли, мал телевизор или DVD плеер. Таа, исто така доаѓа при рака во итни случаи кога постои прекин на електричната енергија. Тоа е многу корисен извор на енергија на кампување, патувања, плажи и паркови каде конвенционалната електрична енергија не е достапна.


 

Energy Flow UPS-700; 700VA; 230VAC; 12 VDC (батерија) со полначки контролер - БАТЕРИЈАТА се продава одделно 
 
 
Energy Flow UPS-от 1.2K; 1200VA; 230VAC; 12 VDC (батерија) со полначки контролер - БАТЕРИЈАТА се продава одделно 


Технички информации на различни модели:

 


     First        Prev     Next        Last